Η Ρωσική γλώσσα και το συγκριτικό πλεονέκτημα που χρειάζεται να αποκτήσει ένας ενήλικας

Expertin Danas
2 min readOct 31, 2021

Τα τελευταία χρόνια ακλουθώντας την λογική της διαφοροποίησης, πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται στην εκμάθηση γλωσσών που μπορούν να προσθέσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία για να μπορέσουν να εξελίξουν την καριέρα τους.

Η δεδομένη και ευρέως γνωστή χρήση των αγγλικών, γερμανικών κ.α. κάνουν πολλούς να αναζητήσουν μια εναλλακτική επιλογή που θα τους δώσει ένα ξεχωριστό προνόμιο στο βιογραφικό. Τα ρώσικα εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια τα ρώσικα έχουν αυξήσει την απήχηση τους στον κόσμο. Οι επενδύσεις που έχουν γίνει στην χώρα μας από Ρώσους δημιουργούν πολλές ελπίδες για εύρεση εργασίας. Η αύξηση του τουρισμού από Ρώσους επισκέπτες, την κάνουν ακόμη πιο «χρήσιμη» για πολλούς από εμάς.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προφέρεται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ExpertinDanas είτε διά ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως συνδυάζοντας e learning και σύγχρονη τηλεκατάρτιση με καθηγήτρια, μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή μ’ ένα πρόγραμμα οχτώ μηνών για κάθε γνωστικό επίπεδο της ρωσικής γλώσσας, ενώ υπάρχει μεγάλη ευελιξία και ανάλογα με το επίπεδο προϋπάρχουσας γνώσης μπορεί ο μαθητής να καλύψει με ιδιαίτερα μαθήματα ακόμη και ένα ολόκληρο επίπεδο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδηγεί σε εξετάσεις είτε για το πτυχίο Lomonosov είτε για το πτυχίο του Ινστιτούτου Πούσκιν

Ρωσικά στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ExpertinDanas φιλικά, οικονομικά και αποτελεσματικά! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.expertindanas.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 23940 25472

--

--

Expertin Danas
0 Followers

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και αναπτύσσουμε προγράμματα που προσφέρουν δεξιότητες και ικανότητες που ζητούνται από την αγορά εργασίας